• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0885559361
    • За нас

     Добре дошли в онлайн магазин kiastyie.com,собственост на Фирма КИА СТИЛ Русе ООД.

     Ние повече от 10 години сме търговци на пазара. Работим с водещи фирми производители на мека и корпусна мебел от цялата страна.

     Нашата цел е да предлагаме на нашите клиенти качествни мебели на добра цена и същевременно в крак с модните тенденции.

     Приятно пазаруване.

      

     КИА СТИЛ РУСЕ ООД сключи договор № BG16RFOP002-2.073-18899-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по схема BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

      

     Наименование на проектно предложение: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

      

     Основните цели на проекта са: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

      

     Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

      

     Обща стойност на проекта: 7 000,00 лв., от които 5 950,00 лв. европейско и 1 050,00 лв. национално съфинансиране.

   • Newsletter