• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0885559361
    • Срокове и доставка

     Доставки се извършват на територията на страната с куриерска фирма избрана от ТЪРГОВЕЦЪТ, с която той има договорни отношения. Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да използва куриерска фирма по негов избор, не важат условията за доставка и рекламация обявени от ТЪРГОВЕЦА.

     Ако не е обявена акция за безплатна доставка цената за доставката е включена във фактурата за плащане.

     Закупени стоки от разстояние през онлайн магазин www.kiastyle.com при наличност на склад  се предават на куриер за доставка в срок от два до пет работни дни. Срока за доставка е според условията на избрания куриер. Когато стоката не е налична в склад се доставя след необходимото време на производителя да изработи  стоката /между30 и 50 дни/.

     При забавяне независимо поради каква причина ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

     Забавяне от куриерската фирма не е по вина на ТЪРГОВЕЦА.

     ПОТРЕБИТЕЛЯТ подписва приемо –предавателен  документ с който се удостоверява, че ТЪРГОВЕЦЪТ е доставил поръчката. Когато поръчката е с избран метод „ наложен платеж“ ПОТРЕБИТЕЛЯТ залаща на куриера или доставчика дължимата сума по фактурата предоставена от ТЪРГОВЕЦА.

     В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не е намерен на предоставеният от него адрес за получаване на покупката куриерът или доставчикът изпращат съобщение с телефонен номер на който да се уточни следващ опит за доставка. Когато това не се случи през следващите 24 часа, ТЪРГОВЕЦЪТ има право да прекрати договора за продажба и не осъществява доставка.

     В случай ,че ПОТРЕБИТЕЛЯТ реши да върне стоката  връщането е за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ и отговорността за целоста на стоката е на ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

   • Newsletter